اطلاعاتی در مورد شارژر موبایل

  • شارژر موبایل

شارژرهای موبایل امروزی نسبت به 20 سال پیش از عصر تلفن های هوشمند همراه بسیار تغییر کرده اند. شارژر قبلی یکپارچه بود، یعنی سر شارژ به کابل متصل بود. قدرت شارژر قبلی در واقع بسیار کم بود، به طور کلی 5 ولت / 500 میلی آمپر، که 2.5 وات است. تمام شارژرهای تلفن همراه در واقع از یک منبع تغذیه پایدار (عمدتا یک منبع تغذیه تثبیت شده، تامین کننده ولتاژ کاری پایدار و جریان کافی) به اضافه مدارهای کنترلی لازم مانند جریان ثابت، محدودیت ولتاژ، محدودیت زمانی و بیش از حد تشکیل شده‌اند.

  • فناری های شارژر

رایج ترین مشخصاتی که روی یک شارژر می بینید، وات (W) است - اساساً چقدر انرژی شارژ می تواند یکباره به سمت تلفن شما بدهد. هر چه این انرژی و وات بیشتر باشد گوشی شما اگر از آن میزان وات پشتیبانی کند سریع تر شارژ می شود. پس توجه کنید که گوشیتان از وات بالاتر پشتیبانی میکند یا نه. تبلت ها و لپ تاپ ها معمولاً به وات بیشتری نسبت به تلفن های هوشمند نیاز دارند.

شارژر موبایل با قابلیت Power Delivery(PD)، شارژری است که می تواند برق را با وات بالاتری نسبت به شارژرهای USB استاندارد ارائه دهد. از پروتکل USB Power Delivery (USB PD) برای رساندن انرژی بیشتر به دستگاه شما استفاده می کند. این پروتکل امکان شارژ سریع‌تر دستگاه‌هایی که از آن پشتیبانی می‌کنند، مانند آیفون‌های جدیدتر و گوشی‌های اندرویدی را فراهم می‌کند. وات شارژر بسته به دستگاه در حال شارژ و خود شارژر می تواند از 18 تا 100 وات متغیر باشد.

نیترید گالیم (GaN) فناوری دیگری است که در شارژر ها بکار می رود. نکته اصلی در مورد GaN در مورد شارژرها این است که گرمای کمتری تولید می کند. این بدان معنی است که شارژرهای GaN می توانند کوچکتر و کارآمدتر از شارژرهای سنتی باشند. آنها همچنین می توانند دستگاه ها را سریعتر از شارژرهای سنتی شارژ کنند.

  • نکته مهم

نکته مهم همیشه سعی کنید شارژی را برای گوشی هوشمند خود تهیه کنید که هم برند معتبری داشته باشد و هم مناسب برای گوشی شما باشد یعنی لوزما شارژ با وات بالا مناسب گوشی شما نیست شارژی را که مناسب گوشیتان هست با توجه به اطلاعاتی که سازنده گوشی داده است تهیه کنید تا عمر باطری گوشیتان بالاتر برود.